Român, în scaun cu rotile, luat pe sus de polițiști și dus la Penitenciar. Bărbatul și-a înjunghiat fratele de mai multe ori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat cu handicap locomotor, care se deplasează în scaun cu rotile, a fost luat  de polițiști și a dus în Penitenciarul Botoșani. Pe numele lui Ștefan Ovidiu L. a fost emis la începutul acestui an mandat de executare pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni

Magistrații de la Tribunalul Suceava l-au găsit vinovat pentru infracțiunea de violență în familie raportată la tentativă de omor.

Deși soluția nu era definitivă și putea fi contestată la Curtea de Apel Suceava, Ștefan Ovidiu L. nu a apelat la această cale de atac, astfel încât acum trebuie să își ispășească sentința.

Agresiunea s-a petrecut în cursul anului 2020, la locuința din Moara Carp a bărbatului care a fost condamnat pentru infracţiunea de violenţă în familie, raportată la tentativă de omor. Anchetatorii au stabilit că fratele acestuia, Mihai L., a mers la locuința lui Ștefan Ovidiu L., iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri s-a ajuns la agresiune, scrie Monitorul de Suceava.

Ștefan Ovidiu L. s-a dovedit aprig la mânie, iar cu briceagul pe care îl avea și-a înjunghiat fratele de mai multe ori. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde medicii i-au acordat primul ajutor și au stabilit că necesită 22-25 de zile de îngrijiri medicale.

 

Un alt român, de 20 ani, este bănuit că şi-ar fi ucis tatăl. Bărbatul a fost săltat de polițiști

 

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Zagra, este bănuit că şi-ar fi ucis, pe 25 noiembrie, seara, tatăl şi a fost plasat în custodia poliţiştilor, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, relatează Agerpres.

Tânărul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, se află în stare de inconştienţă în apropierea locuinţei. "Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, din păcate, acesta (bărbatul de 53 ani - n.r.) era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că acesta prezintă urme de violenţă, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia poliţiştilor, fiind bănuit de comiterea faptei", a comunicat IPJ.

O echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti şi un procuror, face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel