Român în comă, după ce a fost accidentat grav de un autocar pentru muncitori, la Iași

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident rutier grav, la Iaşi. Şoferul unui autocar al companiei BorgWarner (Delphi), în timp ce efectua manevra de dat cu spatele, nu s-a asigurat şi ar fi lovit un bărbat. Acesta a suferit răni grave, fiind resuscitat și transportat de urgență la spital, în comă.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului i-au luat probe şoferului autocarului. Acesta a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul este negativ.

Apelul către numărul unic de urgență 112 s-a făcut cerând şi ajutorul pompierilor de la descarcerare. Bărbatul a fost scos de sub autocar, fără intervenţia pompierilor.

Bărbatul accidentat are 59 ani și a suferit politraumă șoc hemoragic. A făcut două stopuri cardio-respiratorii și a fost resuscitat. El a  fost transportat în comă la spital, în acest moment se află la secția de Chirurgie Vasculară deoarece are plagă la artera poplitee, potrivit BZI.ro.

Poliţia a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din păcate este un unghi în care nu prea se pot vedea pietonii, din primele informaţii se pare că pietonul se afla fix în spatele autocarului, traversând prin loc nepermis, relatează reporterii BZI, de la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel