Român, grav rănit într-o explozie. Bărbatul are arsuri grave pe întreaga față

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român a ajuns la un spitalul din Craiova cu arsuri grave pe faţă în urma exploziei unei butelii de aragaz defecte.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a ajuns la un spital din Craiova cu arsuri grave pe faţă în urma exploziei unei butelii de aragaz defecte, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres. De asemenea, conform sursei citate, explozia s-a produs luni seara, într-o gospodărie din Bălceşti, satul Beneşti, în urma deflagraţiei fiind rănită şi o femeie de 54 de ani, care însă a refuzat să fie transportată la spital.

"Explozia s-a produs în afara locuinţei, deflagraţia fiind cauzată de scăpările de gaze de la o butelie defectă, aceasta provocând arsuri la nivelul feţei la două persoane aflate în gospodărie. Una dintre victime este proprietara gospodăriei - G.A., de 54 ani. Aceasta a fost evaluată de către echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital, rănile fiind superficiale. Cea de-a doua victimă - G.N. de 60 de ani, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la UPU Craiova cu arsuri de gradul II la nivelul feţei", se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Potrivit pompierilor militari vâlceni, explozia nu a fost urmată de un incendiu. De asemenea, aceștia au transmis și un avertisment, adăugând că pentru prevenirea unor astfel de evenimente recomandă verificarea cu atenţie a buteliilor înainte de utilizare, scrie Agerpres.

 

Tânăr român, în stare gravă la spital după ce un incendiu i-a mistuit casa: Doi militari în timpul liber l-au salvat de la moarte sigură

 

Un incendiu puternic a izbucnit și cu câteva zile în urmă, duminică seara, într-o casă din orașul Huși. Pompierii s-au luptat cu flăcările și au reușit să scoată din interior un tânăr, în stare de inconștiență. Victima are numeroase arsuri și este transportată la un spital din Iași.

Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși.

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe. Pompierii militari au găsit o victimă, un bărbat de 27 de ani care prezintă arsuri la nivelul feței și mâinilor.

Victima este în stare de inconștiență. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor de către echipajul ambulanței SMURD și apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Huși. Ulterior, el va fi transferat la o unitate medicală din municipiul Iași, potrivit Mediafax.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel