Român, găsit mort pe stradă. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Român, găsit mort pe stradă. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului
Român, găsit mort pe stradă. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului

Poliţiştii din Tulcea au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce un bărbat din comuna Ciucurova a fost găsit mort pe o stradă din oraşul Tulcea, a anunţat  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea.

Poliţiştii au fost anunțați prin serviciul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Energiei din municipiul Tulcea se află o persoană căzută pe partea carosabilă.

"La locul evenimentului, poliţiştii au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Ciucurova, judeţul Tulcea. În urma intervenţiei echipajelor medicale şi aplicării protocoalelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului", se arată în anunţul IPJ.

Potrivit sursei citate de Agerpres, poliţiştii efectuează verificări. Astfel, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Conducătorul autoturismului nu a fost încă identificat de către polițiști. 

 

Biciclist accidentat de Poliție

 

Un accident asemănător a avut loc marți, în Capitală, unde o mașină de poliție a fost implicată într-un accident pe Calea Văcărești din Capitală, iar în urma impactului, un biciclist în vârstă de 65 de ani a fost rănit. 

„Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcăreşti. Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, relatează Agerpres.

 

Mașina de poliție s-a oprit în gardul de protecție

 

În urma impactului, mașina de poliție s-a oprit în gardul de protecție care separă linia de tramvai de șosea și într-o altă mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

Biciclistul a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Bagdasar. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. „În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, arată sursa citată.

Circulația tramvaielor a fost restricționată un timp pe ambele sensuri de circulație. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, iar un dosar penal a fost deschis după accident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel