Român, găsit înjunghiat într-o scară de bloc. Vecinii au auzit un strigăt, dar nu au ieșit din case

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 46 de ani, din Brașov, a fost găsit înjunghiat joi noapte într-o scară de bloc. Nici până acum autorul crimei nu a fost prins. De altfel, echipe de criminalişti fac cercetări la fața locului.

Se știe deocamdată că bărbatul, șofer de autobuz, era proprietarul unui apartament de trei camere, aflat la etajul trei. Vecinii spun că în jurul orei 22 au auzit un strigăt de durere venind dinspre locuinţa lui şi tropăit pe scări. Nimeni nu a ieşit însă din casă să vadă ce se întâmplă.

Ulterior, la faţa locului au apărut poliţiştii. Ei le-au spus locatarilor că au fost alertaţi de o femeie care ar fi locuit cu chirie în apartamentul victimei şi pe care nimeni nu o cunoaşte.

Bărbatul mai avea o garsonieră în alt cartier al oraşului şi este posibil ca recent să fi închiriat apartamentul de aici. Vecinii îl descriu drept retras, deși a avut o perioadă mai agitată, acum câțiva ani. Iubise o femeie mult mai tânără decât el și ar fi ținut-o numai în petreceri. Acum însă ducea o viaţă liniştită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel