Român, expulzat din Italia. Timp de 5 ani are interdicție de intrare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman expulzat din italia politie
roman expulzat din italia politie

Agenți Poliției Rieti au emis o notificare, pe numele unui român, născut în 1192, privind măsura de expulzare de pe teritoriul național. Astfel, românul nu se va mai putea întoarce în Italia timp de 5 ani, din motive de securitate publică.

Duminica trecută, o patrulă a Poliției de Stat, sub conducerea chestorului Rieti, Maria Luisa Di Lorenzo, în cadrul unui control  care viza verificarea respectării măsurilor anti Covid-19 , a oprit o mașină. În automobil se aflau 5 cetățeni de naționalitate română, cu domiciliul în municipiu Sabina, care au declarat că lucrează ca tăietori de copaci în pădure.

Din controlul efectuat de agenții de poliție, a reieșit că unul dintre ei, în vârstă de 29 de ani, era căutat de poliției,pentru comitere unor furturi.

Investigațiile mai exacte au arătat că românul era căutat pentru punerea în aplicare a măsurii de expulzare de pe teritoriul național, emisă de prefectul Romei. Mai exact, românul prezintă un pericol său social, datorită unui număr mare de furturi pe care le-a comis, scrie rietilife.com. Românul a fost însoțit la sediul poliției Rieti pentru notificarea ordinului de expulzare. Acesta trebuie să părăsească teritoriul național în termen de treizeci de zile, cu interdicția de a se întoarce acolo timp de 5 ani, așa cum a stabilit Prefectul Romei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel