Român, expulzat din Italia pentru jafuri și violență 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Român, expulzat din Italia pentru jafuri și violență 
Român, expulzat din Italia pentru jafuri și violență 

Lupta care a izbucnit, duminică seara, în Piazza Risorgimento din Pordenone s-a încheiat cu expulzarea de pe teritoriul național a unui bărbat român, de 44 de ani. Acesta, fiind în stare de ebrietate, și-a rănit prietenul cu o sticlă de bere.

Ținând cont de scena violență de duminică seara, dar și de lista lungă a  infracțiunilor comise de cetățeanul român, în vârstă de 44 de ani, comisarul de poliție din Pordenone, Marco Odorisio, a ordonat îndepărtarea acestuia de pe teritoriul taliei. Astfel, românul va fi însoțit pe aeroportul Orio al Serio, pentru a se îmbarca pentru zborul direct către București.

Ordinul comisarului de poliție din Pordenone a fost validată de judecătorul Curții Trieste, Secția pentru imigrare, protecție internațională și libera circulație a cetățenilor din Uniunea Europeană. Românul de 44 de ani a comis mai multe infracțiuni, printre care jafuri, violență, amenințări, rănire și opunerea rezistenței față de un funcționar public.

Recent, acesta a jefuit un supermarket din via Galilei. După ce a fost reținut de agentul de pază, bărbatul l-a amenințat, spunându-i că are o armă în buzunar. Românul fusese, anterior, condamnat pentru numeroase infracțiuni asupra proprietății, acumulând o pedeapsă de doi ani și cinci luni de închisoare, scrie telefriuli.it.

În 2018, în baza unui mandat european, a fost extrădat din România și predat autorităților italiene. După ce și-a ispășit pedeapsa, a fost eliberat din închisoare. Pe 21 martie, românul a apărut în Pordenone, unde a fost protagonistul unei scene violente, duminică seara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel