Român, expulzat din Danemarca după ce a furat 17 perechi de chiloți

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost expulzat din Danemarca, după ce a fost prins la furat într-un magazin din localitatea Glostrup, lângă Copenhaga. 

"Vreau doar să merg acasă", au fost cuvintele unui tânăr de cetățenie română în vârstă de 27 de ani, judecat pentru furt la Curtea de la Glostrup. Judecătorii l-au condamnat la 14 zile de închisoare, pedeapsă pe care a început deja să o execute.

În instanță, el a mărturisit că a furat 17 perechi de lenjerie intimă pentru bărbați dintr-un magazin Andover, cu o valoare totală de aproximativ 1.500 de coroane în rețeaua de magazine Andover. El a fost prins duminică după-amiază de agenții de pază ai unui magazin, bărbatul fiind reținut ulterior de polițiști, scrie revistaeconomiasocial.com.

Procurorul Cecilie Bak a explicat în instanță că românul a furat chiloții pentru a-i vinde, fiind dependent de heroină. Românul a ajuns în Danemarca în mai 2018, nu are o locuință stabilă, trăind la un cămin pentru persoanele fără adăpost din Copenhaga. El este singur în Danemarca, dar are familie în România.

Deși în mod normal, pentru o asemenea faptă se aplică și o amendă, românul a fost iertat de judecător și nu va trebui să plătească nimic.

După încheierea pedepsei privative de libertate, bărbatul va fi deportat și i se va refuza accesul în Danemarca până în martie 2024.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel