Român, eliberat din penitenciar după ce a ucis-o pe Ioana cu sălbăticie: I-a zdrobit capul şi i-a înţepat inima cu şurubelniţa

Sursa foto: captură Adevărul
Sursa foto: captură Adevărul

Unul dintre autorii unei crime oribile, care a îngrozit toată România, a fost eliberat din penitenciar, după aproximativ 15 ani în spatele gratiilor.

Iulian Pană este unul dintre cei trei criminali care au ucis-o într-un mod cumplit, în vara anului 2005, pe poştăriţa Ioana Petrişor, care avea vârsta de 31 de ani.

„Admite propunerea formulată de comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Tg-Jiu, privind petentul Pană Iulian. 

Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Pană Iulian, aflat în executarea mandatului nr.66/2010, emis de Tribunalul Gorj, în baza sentinţei penale nr.62/2007. 

Cheltuielile judiciare în sumă de 130 de lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu Pleşu Mircea, ce se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, rămân în sarcina statului. 

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu, potrivit Adevărul.

 

Poştăriţa, răpită de pe stradă

 

Poştăriţa a fost răpită de pe stradă de către cei trei criminali. Aceştia se cunoşteau din vedere cu victima.  Femeia avea asupra ei aproximativ 200 milioane lei vechi, reprezentând pensiile mai multor bătrâni dintr-un cartier din municipiul Târgu Jiu. 

Scopul răpirii şi al crimei a fost jaful. 

Femeia a fost dusă într-o pădure din Obârşia Cloşani, după Baia de Aramă. Criminalii i-au zdrobit capul cu un bolovan, iar corpul şi inima au fost înţepate cu o şurubelniţă. Cadavrul a fost ascuns în tufe pentru a nu fi găsit. Femeia avea un copil de câţiva anişori, iar soţul era plecat să muncească în străinătate. 

Criminalii au fost prinşi după aproximativ trei luni. Gabriel Margitu şi Grigore Burlan au condamnaţi la câte 30 de ani, iar Iulian Pană la 23 de ani de închisoare. 

 

[citeste si]

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy