Român, dispărut de zece zile. Familia face apel la români: „Simt de câteva zile că nu mai este viu, dar trebuie să-l găsesc” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Damian, un român în vârstă de 63 de ani, a dispărut încă din data de 15 decembrie, iar familia și Poliția îl caută neîncetat.

Oamenii s-au mobilizat pentru a-l găsi pe Damian, dispărut de zece zile. 

2. -imagine fara descriere- (roman--disparut-de-zece-zile--familia-face-apel-la-romani-simt-de-cateva-zile-ca-nu-mai-este-viu--dar-trebuie-sa-l-gasesc---foto-4.jpg)

„Persoană dispărută în Constanța, miercuri 15 Decembrie în jurul orei 15:30, în cartierul Faleză Nord. Semnalmente: vârsta 63 ani, înălțime 1,74 cm, păr scurt, chelie proeminentă, mustață, ochelari fumurii de vedere. La momentul dispariției era îmbrăcat cu geaca și fesul din poza cu mască, pantaloni de trening negri cu două dungi orizontale albe pe lateral și ghete din piele maro”, este mesajul care circulă pe rețelele de socializare. 

 

Soția lui Damian, apel la români

 

„A trecut a șasea noapte. Nu l-am găsit pe Damian Caprila al meu. Simt de câteva zile că nu mai este viu, dar trebuie să-l găsesc așa cum este acum. Ultima dată a fost văzut în data de 15.12.2021 la Casa de Cultură Constanța. Orice informație este binevenită”, a transmis soția lui Damian pe rețelele de socializare.

3. -imagine fara descriere- (roman--disparut-de-zece-zile--familia-face-apel-la-romani-simt-de-cateva-zile-ca-nu-mai-este-viu--dar-trebuie-sa-l-gasesc---foto-2.jpg)

„Ultima dată 15.12.2021 l-am localizat la Casa de Cultură Constanța, ora 22. De acolo putea pleca în orice parte, chiar putea ieși din oraș pentru că pănă la ora 22 el a mers încontinuu. Deci, rog toți agenții economici, particularități care au camere de luat vederi să verifice începând cu ora 22. Este mai ușor să se facă treaba aceasta în același timp. Deasemenea, locuitorii care stau în zone unde sunt șantiere, mărginașe, de unde începe câmp, unde sunt hărtoape, gropi, șanțuri, să-și rupă 15 minute din timp și să verifice, că este căzut și nu poate fi văzut de pe străzi. Cei din Medgidia, care se pot organiza, pot veni să-l căutăm prin hărtoape, măcar o oră. Cei care nu pot să se deplaseze, să distribuie în toate grupurile, ziarele, televiziunile etc. Știu că cer prea mult dar........asta simt eu. Cine-l găsește să sune la 112 sau 0766305306”, mai scrie soția bărbatului dispărut. 

 

„Revin cu rugămintea la cei care au camere de luat vederi, să ne ajute”

 

„Încă nu l-am găsit pe soțul și tătuțul nostru Damian Caprila. Nu putem decât să-i refacem traseul. Ultima dată este văzut pe o cameră de luat vederi tot în ziua de 15.12.2021, ora 23. 58, în zona UMC, bd. Mircea cel Bătrăn. Revin cu rugămintea la cei care au camere de luat vederi, să ne ajute, să se uite pe ele câteva minute măcar, sau să ne pună nouă la dispoziție mai repede să putem verifica, poate, poate îl găsim mai repede, chiar dacă nu mai este în viață. Următoarele două zile va fi mult mai greu să obținem vizionări deoarece cred că vor fi închise magazine, instituții. Noi îl vom căuta în continuare. Sărbători liniștite tuturor și în mod deosebit tuturor celor ce ne-au ajutat sub orice formă, chiar și cu găndul! Noi, familia nu mai avem sărbători, căutăm, căutăm....”, a spus Camelia, soția lui Damian, în ultimul ei mesaj postat astăzi pe Facebook.

4. -imagine fara descriere- (roman--disparut-de-zece-zile--familia-face-apel-la-romani-simt-de-cateva-zile-ca-nu-mai-este-viu--dar-trebuie-sa-l-gasesc---foto-3.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel