Român DISPĂRUT de acasă de 6 luni, găsit la muncă în Germania

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat din Bistrița, dispărut fară urmă încă din luna februarie, a fost găsit în Germania, în zona orașului Stuttgart. Mama românului a anunțat dispariția abia după 6 luni, deși nu știa unde a plecat și nici ce s-a întâmplat cu el.

Polițiștii bistrițeni l-au depistat rapid, în doar câteva zile, prin intermediul Biroului SIRENE. 

"La data de 26 august a.c., o femeie din Bistrița s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, unde a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu la sfârșitul lunii februarie 2019 și nu s-a mai întors", a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al instituției, potrivit gazetadebistrita.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat căutările, fiind dispusă măsura căutării la nivel național și internațional, întrucât exista posibilitatea să fi plecat la muncă în altă țară.

"În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, la data de 1 septembrie 2019, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit", a mai precizat Crina Sîrb.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel