Român din Italia, prins la furat: hoțul și complicele său au fost dați de gol de camerele de supraveghere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român din Italia, prins la furat, hoțul și complicele său au fost dați de gol de camerele de supraveghere. Sursa foto: freepik.com
Român din Italia, prins la furat, hoțul și complicele său au fost dați de gol de camerele de supraveghere. Sursa foto: freepik.com

Un român și complicele său italian au fost prinși în toiul unui jaf dintr-un apartament din Vigonza, duminică seara.

Românul, de 51 de ani, a intrat în apartament pe o fereastră, în timp ce complicele lui, un italian din Padova, îl aștepta afară. Cei doi credeau că au intrat pe furiș în apartament, fără să fie văzuți de nimeni, dar proprietarul casei i-a surprins pe camerele de supraveghere video și a sunat la poliție.

Evenimentul a avut loc duminică, 17 decembrie 2023, când cei doi bărbați au încercat să fure  cupru dintr-un apartament în renovare din Vigonza, scrie primapadova.it.

Părea o noapte destul de liniștită pentru cetățenii orașului, când s-au auzit niște zgomote neidentificate într-o o casă din zonă. Proprietarul imobilului a observat, de asemenea, că ceva nu era în regulă, primind în acel moment o notificare pe telefonul mobil de la aplicația de supraveghere video.

 

Proprietarul a văzut două persoane care încercau să comită un furt

 

Când a deschis aplicația, proprietarul a văzut două persoane care încercau să comită un furt. Camera filma totul: românul era ocupat să fure niște cupru, în timp ce complicele lui îl aștepta afara.

Proprietarul apartamentului a sunat imediat la Centrul de operațiuni al 112, iar o patrulă de polițiști a ajuns imediat la fața locului.

Ajunși la fața locului, carabinierii stației Noventa Padovana au observat un bărbat care a fugit. Românul de 51 de ani  era încă în casă. Văzându-se înconjurat, bărbatul s-a predat carabinierilor care l-au arestat.

Bărbatul, cunoscut polițiștilor pentru infracțiuni similare și deja supus acordării de probațiune la serviciile asistenților sociali, a fost la cazarma carabinierilor din Padova.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel