Român din Italia, bătut măr de un conațional: polițiștii din Corchiano l-au reținut pe agresor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român din Italia, bătut măr de un conațional, polițiștii din Corchiano l-au reținut pe agresor. Sursa - pexels.com
Român din Italia, bătut măr de un conațional, polițiștii din Corchiano l-au reținut pe agresor. Sursa - pexels.com

Un episod violent s-a produs în localitatea Corchiano din Italia. Un român de 50 de ani ar fi fost atacat de un conațional în piața centrală din oraș.

 

Potrivit plângerii victimei, o dispută cu un conațional s-a transformat într-o ceartă violentă,  apoi într-o bătaie în toată regula. Scandalul care s-a petrecut la începutul anului a fost amplificat de consumul de alcool. Românul de 50 de ani a fost aparent atacat cu brutalitate, suferind fracturi la față, considerate a fi vindecabile în treizeci de zile.

În ciuda celor întâmplate, victima a reușit să ofere anchetatorilor o descriere fizică detaliată a atacatorului. Și, datorită acestor informații, polițiștii au reușit să-l localizeze și să-l identifice pe presupusul făptuitor, scrie  viterbotoday.it.

Românul de 30 de ani a fost raportat la libertate pentru răni grave. Cazul se află acum pe rolul Parchetului Viterbo, care va trebui să evalueze acuzațiile aduse bărbatului implicat într-un episod de violență care a zguduit comunitatea din Corchiano.

Un alt român a fost implicat într-un scandal în interiorul unui bar din via Mazzini din localitatea Bolognina. Produs, marți, 2 ianuarie, episodul care a implicat trei indivizi, un român și doi tunisieni, a culminat cu o arestare. 

 

Scandal într-un bar din Italia: un român a fost bătut de prietenii de pahar

 

Povestea a început la ora 17.30, când un apel la serviciul de urgență a raportat o dispută între trei persoane în interiorul unui bar din via Mazzini. La fața locului au sosit imediat polițiștii de la secția de poliție Bolognina-Pontevecchio. Oamenii legii a început imediat să-i caute pe responsabili și au observat doi subiecți care, la vederea mașinii de poliție, au încercat să fugă.

"Evadarea" a fost de scurtă durată, cei doi fiind opriți cu promptitudine de către ofițeri și duși la secția de poliție pentru cercetări. În urma unei percheziții personale, asupra unui bărbat polițiștii au găsit aproximativ 6 grame de hașiș, scrie sassuolo2000.it.

Cei doi tineri tunisieni sunt anchetați în stare de libertate: unul dintre ei, în vârstă de douăzeci de ani, a fost sancționat administrativ pentru deținere de substanțe stupefiante și pus la dispoziția Oficiului pentru Imigrări pentru evaluare cu privire la poziția sa pe teritoriul italian. Românul a ajuns la închisoare

Celălalt subiect, în vârstă de șaptesprezece ani, a fost sesizat la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori Bologna pentru infracțiunile de vătămare corporală gravă, amenințări și aruncare periculoasă de lucruri, fiind reîncredințat serviciilor sociale.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel