Român din Germania, în stare gravă și operat de urgență: Doi letoni, aproape în comă alcoolică, l-au atacat cu sălbăticie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O dispută la băutură între doi letoni și un român a degenerat într-un bloc de locuințe din cartierul Altmark din Salzwedel. Unul dintre bărbați era beat până la 4,92 la mie. Românul a ajuns în stare gravă, direct în bloul operator la Spitalul Universitar din Magdeburg.

În seara zilei de 10 martie, o altercație a izbucnit într-un imobil din Klötze. Victima, un român de 40 de ani, a fost operată ulterior la Spitalul Universitar din Magdeburg pentru rănile suferite.

Potrivit poliției, ofițerii au primit un apel de urgență în jurul orei 17.30, care anunța că a izbucnit o bătaie într-un bloc de locuințe. Mai mulți indivizi ar fi lovit cu picioarele o persoană întinsă la pământ. La fața locului, polițiștii au găsit în cele din urmă un român în vârstă de 40 de ani, presupusa victimă. Lor li s-au alăturat doi letoni, unul de 29 și altul de 31 de ani. Toți trei locuiau în Klötze. Cei doi letoni erau puternic intoxicați, potrivit poliției. Unul dintre ei avea o alcoolemie de 2,30, iar celălalt o alcoolemie incredibilă de 4,92 la mie.

O încăierare la beție între doi letoni și un român degenerează 

 

Se pare că cei trei bărbați s-au luat la ceartă în timpul unei partide de beție în apartamentul tânărului de 29 de ani. Când românul ar fi trebuit să părăsească apartamentul din această cauză, dar nu a făcut-o, situația a degenerat în cele din urmă.

Probabil că bărbatul din România l-a lovit cu pumnul în față pe bărbatul de 31 de ani. Cei doi letoni l-au lovit apoi cu piciorul pe român, care între timp era întins pe podea.

Român din Germania, în stare gravă și operat de urgență

 

Violențele asupra bărbatului au fost atât de grave încât acesta a suferit mai multe lacerații la cap. El a trebuit să fie operat la spitalul universitar din capitala statului.

Pentru cei trei bărbați care au băut din greu, bătaia are încă repercusiuni. Poliția a inițiat proceduri penale împotriva tuturor pentru vătămare corporală periculoasă.

 

Vezi mai departe

Microbuz, accident cumplit în Germania: S-a ciocnit frontal cu un BMW. Cinci tineri și-au pierdut viața pe loc

 

Cinci persoane au murit într-un accident petrecut în noaptea de de vineri spre sâmbătă pe Ostring, în apropiere de Eggenstein-Leopoldshafen (Karlsruhe), Germania. Din motive încă necunoscute, o mașină a părăsit șoseaua și s-a ciocnit cu un microbuz. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani, au murit.

Sâmbătă dimineață, la ora 0.53, un accident a avut loc în apropiere de Eggenstein-Leopoldshafen, pe Ostring, în apropiere de Buchenheimer Weg, provocând moartea a cinci persoane. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, victimele au vârste cuprinse între 24 și 29 de ani.

Un autoturism BMW s-a izbit frontal de un microbuz Mercedes Vito. Toți cei patru ocupanți ai BMW-ului (trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani) au murit la fața locului.

Continuarea, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel