Român dezbrăcat, blocat în pădure după o ceartă cu soacra: „Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Surpriză de zile mari în noaptea dintre ani: Un tânăr român a fost găsit dezbrăcat, în pădure, în timp ce încerca să își scoată mașină din noroi. Bărbatul ajunsese acolo după o ceartă cu soacra și soția.

Tânărul în vârstă de 27 de ani a avut o noapte de uitat pe 31 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. După o ceartă cu soția și soacra s-a trezit pe un drum forestier cu BMW-ul împotmolit în noroi. „Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!“ - au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27,  care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

Incidentul a avut loc pe un drum din județul Caraș-Severin, care ducea spre munții Semenic. Din cauza drumului distrus de transportatorii de lemne, tânărul a rămas blocat cu BMW-ul în noroi. În încercarea de a debloca mașina, acesta s-a dezbrăcat pentru a nu-și murdări hainele în timp ce împingea autoturismul.

„Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!“

 

În cele din urmă, neavând sorți de izbândă, a apelat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat ajutorul polițiștilor și ambulanțierilor.

Ulterior, polițiștii s-au deplasat la locul incidentului unde l-au găsit pe tânăr dezbrăcat. Aceștia l-au testat cu aparatul etilotest și Drugtest, dar au descoperit că nu se afla sub influența diferitelor substanțe.

Tânărul de 27 de ani era doar nervos din cauza soției și a soacrei sale. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital. În cursul zilei de vineri, 1 ianuarie, părinții lui au sosit la locul incidentului și au recuperat mașină. Aceștia susțin că în ultima vreme certurile dintre fiul lor, soţie şi soacră au fost din ce în ce mai dese.

Supărat că polițiștii nu i-au adus cele solicitate

 

În data de 01 ianuarie,  la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

La ora 03.02, jandarmii montani au ajuns la fata locului, unde, au găsit persoana în cauza, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine tânărul a  manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie. Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional”, informează autoritățile locale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel