Român de 69 de ani, arestat în Germania, după ce a încercat să lovească un polițist cu mașina. Agenții i-au confiscat și vehiculul

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român în vârstă de 69 de ani a fost arestat în Germania, după ce a încercat să lovească un polițist cu mașina. 

Un șofer român a fost reținut de poliție, joi seara, după ce a încercat să lovească un agent de poliție cu mașina, anunță prin intermediul unui comunicat de presă, Poliția din orașul german Karlsruhe.  

Potrivit informațiilor din anchetă, mai mulți martori au sunat la 112 și au denunțat un șofer beat. În jurul orei 22.30, un Mercedes Benz s-a apropiat de un punct de control al poliției în Theodor-Heuss-Allee din Karlsruhe. Acesta părea a fi vehiculul care fusese raportat cu puțin timp înainte.

Un ofițer de poliție în vârstă de 27 de ani a vrut să oprească mașina și a pășit pe șosea. În ciuda semnelor clare de oprire, vehiculul a accelerat și s-a îndreptat spre ofițer.

Polițistul a sărit la timp din fața mașinii

 

Din fericire, polițistul a reușit să sară în lateral și să scape la timp din fața mașinii care accelera spre el, mai scrie sursa citată. Ofițerul de poliție nu a fost rănit fizic în urma incidentului. 

Polițiștii l-au urmărit apoi pe fugar și au oprit vehiculul în zona Insterburger Strase. Acolo l-au arestat pe bărbatul în vârstă de 69 de ani. Testul de alcoolemie a indicat o alcoolemie de aproximativ 1,6 la mie.

Șoferul, un român în vârstă de 69 de ani, trebuie să răspundă acum pentru suspiciuni de infracțiuni rutiere grave. Permisul său de conducere și mașina au fost confiscate.

Autoritățile au demarat și alte cercetări pentru a stabili exact ce a făcut înainte să fie oprit de patrula de poliție.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel