Român căutat pentru crimă în Spania, arestat în România. A ucis un bijutier

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Feteşti, judeţul Ialomiţa. Bărbatul era dat în urmărire internaională după ce a ucis în bătaie un vânzător de bijuterii, chiar în magazinul acestuia.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare spaniole pentru omor, a fost prins de poliţiştii români în municipiul Feteşti, potrivit IGPR.

Se pare că românul, împreună cu alţi doi complici, ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde îşi ţine bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat. Fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la un magazin de bijuterii din oraşul Carmona, Sevilla, se precizează în comunicatul Poliţiei Române.

Citeşte şi: Spania. ROMÂNUL care și-ar fi UCIS iubita „a dormit lângă cadavru. Începuse să miroase, a tranșat-o”. DETALII TERIBILE

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reţinerii pentru 24 ore şi a fost încarcerat în Arestul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti, arată sursa citată.

Ulterior, informează IGPR, a fost condus la Curtea de Apel Bucureşti, luându-se decizia de a fi arestat preventiv pentru 15 zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel