Român căutat în Polonia, pentru trafic de droguri, prins în Spania cu acte false

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 32 de ani, căutat de autorităţile din Polonia, pentru trafic de droguri, a fost descoperit în orașul Mijas din regiunea Malaga din Spania având documente false asupra sa. 

Românul a fost descoperit, prima dată, la începutul lunii mai, în staţiunea Benalmadena, de pe Costa del Sol. Atunci, românul a fost descoperit în urma unui raid al poliţiştilor spanioli. Bărbatul, care locuia alături de alţi şase conaţionali, a reuşit însă să scape, sărind pe geam, după ce le-a prezentat documente false polițiștilor.

După o lună de la momentul respectiv, românul a fost descoperit din nou, la Mijas, o altă staţiune de pe Costa del Sol, aproape de Malaga.El a fost arestat în baza unui mandat emis în lipsa sa de autorităţile din Polonia, potrivit DiarioSur.es

Românul era căutat la nivel internaţional de autorităţile din Polonia, unde ar avea de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru implicarea în traficul de droguri. În plus, bărbatul de 32 de an ar fi căutat inclusiv de autorităţile din România pentru a se afla implicarea sa exactă într-un alt dosar de trafic de droguri.

Românul a fost arestat în Spania şi urmează să rămână închisă până când autorităţile decid exact situaţia sa şi unde urmează să fie extrădat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel