Român căutat de polițiști din Germania, depistat pe Aeroportul din Dortmund

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român căutat de polițiștii germani a fost depistat în Aeroportul din Dortmund. 

Un român căutat de autoritățile din Germania a fost depistat de polițiștii federali din Aeroportul din Dortmund joi, 3 februarie, la controlul de frontieră. Tânărul era căutat de autoritățile germane cu mandat de arestare pentru neplata unor amenzi.

Românul de 38 ani, rezident în Siegen, s-a prezentat la controlul frontieră după ce a sosit cu un zbor București-Dortmund.

Pentru identificare, acesta a înmânat poliției federale cartea sa identitate. În cadrul verificărilor a ieșit la iveală că era căutat cu mandat de arestare emis de Parchetul din Siegen.

În iulie 2021, Judecătoria din Siegen (Renania de Nord-Westfalia) l-a condamnat pe român, în patru dosare de fraudă, la plata unei amenzi de 3.840 de euro, pe care nu s-a sinchisit să o plătească.

Pus în fața posibilității de a fi dus la închisoare, românul a plătit 1.000 de euro pe loc şi i-a rugat pe polițiști să îi acorde timp pentru a face rost de suma restantă.

Îngăduitori, polițiștii federali i-au acordat timp. La scurt timp, un cunoscut a plătit restul de 2.840 de euro la secția de poliție federală din Siegen. Bărbatul și-a putut continua apoi călătoria acasă, la Siegen, potrivit unui comunicat al poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel