Român, căutat de autorităţile din Italia, depistat într-un autocar în vama Oancea

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, căutat de autorităţile din Italia, depistat într-un autocar în vama Oancea
Român, căutat de autorităţile din Italia, depistat într-un autocar în vama Oancea

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut, un bărbat cu dublă cetăţenie, româno - moldovenească, căutat de autorităţile din Italia, pentru săvârşirea de infracţiuni în domeniul proprietăţii private.

În data de 19 decembrie, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar, un bărbat cu dublă cetăţenie, în vârstă de 50 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia este activă o alertă europeană cu menţiunea persoană urmărită internaţional în vederea arestării, emisă de autorităţile din Italia, acesta având de executat o pedeapsă în ţara emitentă, pentru săvârşirea de infracţiuni în domeniul proprietăţii private.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în țară a unui mijloc de transport încărcat cu 14 tone de deșeuri provenite din Franța.

 

Automarfar, încărcat în Franța cu tone de deșeuri, oprit la intrarea în țară

 

În data de 17 decembrie, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrarea în România un cetățean român, în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul conducea un automarfar înmatriculat în România, cu care transporta deșeuri (mobilă și saltele second-hand) provenite din Franța. Marfa urma să ajungă la o asociație din județul Satu Mare.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel