Român, care şi-a omorat copilul nenăscut, condamnat definitiv la 14 ani de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Magistraţii au pronunţat, joi, sentinţa finală într-un dosar în care un bărbat din localitatea ieşeana Brăeşti a fost acuzat că şi-a ucis copilul nenăscut încercând să o omoare pe soţia sa. Judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi l-au condamnat pe bărbat la 14 ani de închisoare.

 

Nechita S. a fost judecat pentru tentativă la omor calificat, victima fiind soţia sa. În motivarea sentinţei se arată că Sfeclis şi soţia locuiau într-un imobil insalubru ce aparţine părinţilor bărbatului. Singurul care aducea bani în casa era bărbatul, care muncea cu ziua. 

În noiembrie 2019, femeia era însărcinată în luna a VIII-a. Pe 7 noiembrie, Nechita S. a băut alcool la casa unor vecini, acolo unde a venit, la un moment dat, şi soţia sa. Aceasta a băut şi ea două pahare cu bere şi a plecat acasă,  arata Ziarul de Iaşi.

La un moment, femeia a venit după soţul său, pentru a-l aduce acasă, iar între cei doi a izbucnit un conflict. Cearta a continuat şi în curtea proprie, agresorul invocând ca victima "era băută mai tare" decât el şi l-ar fi înjurat, refuzând să facă de mâncare. Din cauza rănilor suferite, femeia a început să sângereze în zona intimă, iar fătul a murit. Cu toate acestea, nici agresorul şi nici victima nu au sunat la 112 pentru ajutor, decât dupăaproximativ 7 ore, când starea femeii s-a înrăutăţit puternic, arată Ziarul de Iaşi.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel