Român blocat pe aeroport, în Germania, chiar la poarta de plecare: Polițiștii de frontieră, șocați când au dat cu ochii de bărbat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 56 de ani a fost refuzat la îmbarcare după ce a agresat o femeie înainte de a se urca în avion, pe aeroportul Allgäu din Germania. După ce l-au testat, polițiștilor de frontieră nu mică le-a fost mirarea când au văzut că românul avea o concentrație alcoolică de aproape trei la mie.

În după-amiaza zilei de marți, 28.03.2023, o femeie în vârstă de 40 de ani a contactat telefonic poliția de frontieră din Memmingen și a declarat că a fost bătută de un bărbat la poarta de plecare a aeroportului Allgäu.

Când polițiștii au ajuns la terminalul de plecări, l-au găsit doar pe bărbatul de 56 de ani așezat pe o bancă.

Român, blocat pe aeroport, în Germania, chiar la poarta de plecare

 

Românul era în mod evident în stare de ebrietate avansată, astfel că polițiștii au procedat la testarea alcoolemiei. Testul a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de aproape trei părți la mie în sânge. Prin urmare, polițiștii de frontieră l-au luat pe bărbat în custodie pentru a-l trezi din beție.

Ancheta privind agresiunea este în curs de desfășurare, iar bărbatului i s-a interzis accesul la zbor din cauza nivelului de alcool.

Este al doilea român, blocat, în ultimele zile, pe un aeroport din Germania. 

Un român, condamnat la închisoare, s-a ascuns timp de 8 ani înainte de a se da de gol în timpul unui control de rutină pe aeroportul din Dortmund. 

Român, blocat, la verificarea documentelor, pe aeroport în Germania, când se pregătea să vină în România: Credea că l-au uitat, după opt ani

 

Vineri dimineață, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la controlul de imigrare al unui zbor dinspre București pe aeroportul din Dortmund. El a predat pașaportul românesc ofițerilor de poliție federală.

Verificările au arătat că bărbatul fusese dat în urmărire de către procuratura din Hagen: tribunalul regional îl condamnase deja pe român la 5 ani și trei luni de închisoare pentru 9 capete de acuzare pentru furt în grup în formă agravată cu mai bine de 8 ani în urmă - în ianuarie 2015.

Acum, el are de executat o pedeapsă restantă de 827 de zile de închisoare într-un centru de corecție.

 

------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel