Român beat la volan, accident cumplit pe o șosea din Marea Britanie: Doi morți și cinci răniți

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Irlanda de Nord, după ce a provocat un accident în urma căruia au murit doi oameni. Bărbatul a recunoscut în instanță că a consumat 6 beri înainte de a se urca beat la volan. 

Accident cumplit provocat de un român, sâmbătă seară, pe o stradă din Belfast, Irlanda de Nord. Bărbatul este acuzat că s-a urcat beat la volan, iar în urma coliziunii pe care a provocat-o au murit doi oameni: John O’Hara, în vârstă de 47 de ani, și un al doilea bărbat, neidentificat. Alte cinci persoane au fost transportate la spital în urma accidentului, care a implicat un Ford Focus și o Skoda Octavia.

Adrian a fost prezentat în fața judecătorului

 

Adrian Ursu un cetățean român stabilit în Newtownabbey, a apărut în fața Curții de Magistrați din Belfast, fiind acuzat de moarte prin conducere periculoasă.

El se confruntă, de asemenea, cu alte două acuzații de vătămare corporală gravă.

Potrivit publicației News Letter, polițiștii au anunțat că se bazează pe înregistrările de pe camerele de supraveghere care arată autoturismul condus de Ursu intrând pe contrasens și izbindu-se de taxiul în care se afla O’Hara. Oamenii legii susțin, de asemenea, că mașina inculpatului circula cu viteză mare.

John O’Hara era pasager pe bancheta din spate a taxiului, în timp ce celălalt bărbat care a murit se afla în spatele vehiculului condus de român. Identitatea acestuia nu a fost dezvăluită, la cererea familiei sale.

Românul a recunoscut în instanță că a băut

 

După accident, românului i s-au prelevat probe biologice care au stabilit fără echivoc faptul că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Mai mult, Adrian Ursu a recunoscut în instanță că a băut în jur de șase beri după ce a terminat activitatea la locul de muncă. 

Avocatul apărării a susținut în fața judecătorului că nu i s-a adus clientului său nicio dovadă a vreunei presupuse conduceri periculoase, în timpul audierii efectuate la poliție.

Pledoaria apărării însă nu a avut efect: românului i s-a refuzat cauțiunea și rămâne în arest. Judecătorul districtual a dispus prelungirea mandatului de arestare.

Românul se va prezenta din nou în instanță pe data 21 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel