Român, arestat în Zamora

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Victima, o minoră de româncă 14 ani, a mers la poliție, însoțită de mama ei, pentru a raporta că a fost agresată sexual, în ianuarie, de un tânăr de aceeași naționalitate, cu care a intrat în contactat pe Internet

Poliția Națională din Zamora a arestat un bărbat de 19 ani, de naționalitate română, pentru agresiune sexuală a unui minor sub 14 ani, în orașul Benavente.

Reținutul a fost pus la dispoziția autorităților din Zamora, care au dispus pedeapsa cu închisoarea, conform unui comunicat al poliției din provincia Zamora -Spania.

În plângere, minora a povestit că, în ianuarie, agresorul s-a apropiat de ea de două ori când ieșea de la colegiu și, sub amenințări, a dus-o într-o casă abandonată, unde a atacat-o sexual. Deși evenimentele au avut loc în ianuarie, arestarea nu a avut loc până de curând, deoarece presupusul făptuitor s-a aflat în afara Spaniei.

Poliția a mai menționat că persoana arestată este implicată și într-un caz de extorcare, în care fusese identificată ca presupus coautor al evenimentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel