Român, arestat în Spania, după ce a montat un motor bicicletei "împrumutate"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Un român a fost arestat după ce a furat o bicicletă și a transformat-o în "motocicletă" / Foto: Unsplash
Spania. Un român a fost arestat după ce a furat o bicicletă și a transformat-o în "motocicletă" / Foto: Unsplash

Un român a fost arestat de poliția spaniolă după ce a furat o bicicletă și a transformat-o în "motocicletă". De asemenea, bărbatul în vârstă de 30 de ani, nu avea permis de conducere pentru că își pierduse toate punctele.

Agenți ai Gărzii Civile din Brea de Aragón, Spania au arestat miercuri un bărbat de 30 de ani, de naționalitate română și locuitor al orașului, pentru că a condus o bicicletă pe care o furase. Ulterior, polițiștii au sesizat că o transformase în ceva asemănător unei motociclete.

Deținutul, care avea cazier judiciar, nu avea permis de conducere pentru că își pierduse toate punctele și a încercat să fie creativ. 

 

Românul a montat un motor pe o bicicletă

 

Miercuri dimineață, ofițerii de la Benemérita care se aflau în misiune de siguranță publică în localitatea din regiunea Aranda au observat un bărbat care se deplasa pe o bicicletă pe care fusese montat un motor cu combustie.

În acel moment, polițiștii au procedat la identificarea persoanei respective, verificând că bicicleta fusese modificată pentru a fi transformată în autovehicul după ce i s-a adăugat un motor cu combustie, un rezervor de benzină și alte componente, cum ar fi mânerul necesar pentru a deschide gazul și a o face să funcționeze. 

Vezi și: Spania. Hoții care au comis trei jafuri în aceeași noapte, în Granada, au fost arestați. Ar fi implicată și o româncă

 

Bărbatul a fost arestat pentru furt calificat

 

În plus, agenții au putut verifica faptul că șoferul bicicletei nu deținea permis de conducere pentru autovehicule din cauza pierderii totale de puncte.

Pe de altă parte, patrula a observat că această bicicletă, datorită caracteristicilor sale, ar putea corespunde cu cea care a fost furată la începutul verii trecute dintr-un garaj din localitatea Illueca. Acest fapt a fost clarificat la scurt timp după aceea, la sediul oficial, cu persoana care a reclamat furtul, care a recunoscut fără niciun dubiu că este vorba de bicicleta sa.

Pentru toate acestea, acest cetățean român de 30 de ani, din Brea de Aragón, care are antecedente penale, a fost cercetat pentru o presupusă infracțiune împotriva siguranței circulației și o alta pentru furt calificat cu forța asupra bunurilor, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel