Un român, aflat în închisoare, și-ar fi vândut iubita unor proxeneți

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 37 de ani este suspectat că și-ar fi vândut propria iubită unor proxeneți din Marea Britanie.

Un român care se află în închisoare în Spania, unde îşi aşteaptă extrădarea, în urma unei condamnări pentru trafic de persoane, este în vizorul anchetatorilor din Marea Britanie după și-ar fi vândut iubita unor proxeneți din Regat, relatează express.co.uk.

Gabriel Năstase, de 37 de ani, din Târgovişte, şi-ar fi forţat iubita de 26 de ani să se prostitueze în Bamberg, Germany.

După ce tânăra a revenit acasă, la Târgoviște, bărbatul ar fi vândut-o unui cuplu de proxeneţi din localitate, iar tânăra a fost dusă în Marea Britanie, unde a fost exploatată sexual mai mult de trei ani, începând cu 2012.

În urma anchetei, polițiștii britanici au ajuns și la românul condamnat în prezent în Spania pentru același gen de infracțiuni.

Cazul este unul dintr-un număr tot mai mare de investigații care acoperă mai multe țări, pe care forțele de poliție britanice trebuie să le întreprindă din cauza numărului de infractori din UE care se aciuează în Marea Britanie.

În mod neaşteptat pentru autorităţi, Constantin Mihai, de 37 de ani, care "a cumpărat" presupusa victimă, împreună cu soția sa, Valentina Mihai, în vârstă tot de 37 de ani, au putut să se mute aici, în ciuda unei tentative de condamnare a crimei în România.

Detaliile despre presupusa vânzarea a femeii au apărut în procesul de luna trecută a lui Cătălin, fratele lui Constantin Mihai, de 32 de ani, la Judecătoria Coroanei din Southwark. Au fost închiși pentru un total combinat de 23 de ani.

DC Peter Eddy de la Unitatea Metropolitană Modernă de Răpiri și Sclavie a spus: "Familia a avut o rețea de cel puțin 11 femei care lucrează ca prostituate pentru ei, toate de cetățenie română, în Londra, Brighton, Leicester și Yorkshire, dar victima principală a trăit împreună cu Constantin și Valentina şi a fost folosită ca sursă principală de venit."

Curtea a fost informată că a fost obligată să lucreze pe străzi și în bordeluri într-o zonă de felinare roșii în Leyton, în estul Londrei și în Ilford Lane, Ilford - un magnet pentru proxeneți și prostituate din România începând cu 2014, când cetățenii săi au obţinut accesul nelimitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel