Rifai dă de PĂMÂNT cu Dăncilă: "Coana Vasilica de la Videle ne-a TRĂZNIT şi azi"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai a taxat dur ultima gafă a Vioricăi Dăncilă, care a încurcat "însuşi" cu "însuţi" în timpul unui discurs privind sistemul de educaţie.

Gafa premierului nu a fost trecută cu vederea de moderatoarea "Legile Puterii", care i-a şi "explicat" Vioricăi Dăncilă ce înseamnă să fii premier.

"Viorica de la Videle ne-a mai trăznit şi astăzi cu modul incalificabil în care stâlceşte limba română. Viorica Dăncilă a făpcut o nouă gafă în timp ce vorbea, culmea, despre educaţie. Noi credem profund, doamnă premier, coana Vasilica de la Videle, că a fi premier în statul român înseamnă ca dumneavoastră să plecaţi cât mai repede acasă, nu la vila RA-APPS unde locuiţi acum şi unde faceţi tot felul de alianţe pe sub nasul lui Liviu Dragnea. A fi premier în statul român înseamnă, în primul rând, ca dvs să înţelegeţi oportunitatea şi rapid, rapid, rapid, să plecaţi acasă", a izbucnit Denise Rifai, la începutul emisiunii sale.

Citeşte şi: Dăncilă, GAFĂ în discursul de la un eveniment despre EDUCAȚIE

Viorica Dăncilă a comis gafa în cadrul unui eveniment de lansare a unei inițiative de creștere a calității sistemului educațional.

"Profesia de dascăl este vocaţie, implicare neobosită şi dedicare. A fi educator, învăţător sau profesor înseamnă că tu însuşi să înveţi zi de zi şi să ţii pasul cu noi metode de predare mai adaptate şi mai apropiate de copii şi de tineri", a declarat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel