Rezumatul subiectelor de azi: Cele mai importante știri de sâmbătă, 19 septembrie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Rămâi conectat cu cele mai importante titluri de azi. Știri Diaspora îți prezintă principalele subiecte apărute în ce de-a doua parte a zilei.

„Protest maraton în Piața Victoriei“: Manifestanții veniți din DIASPORA vor DORMI în CORTURI. „Dreptate pentru România!“: Un protest anunţat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) se desfăşoară sâmbătă în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Universităţii, copreşedintele formaţiunii, George Simion anunță că protestul maraton continuă.

- Italia. Badantă româncă găsită MOARTĂ în locuința unde lucra: Carabinierii au deschis o anchetă:O îngrijitoare româncă a fost găsit moartă în casa femeii pe care o asista, în această dimineață, în cartierul Annunziatella din Castellammare di Stabia, Italia. 

- Protest „anti-botniță” în Piață: Oana „Sparanghel“ Lovin și Codruța Cerva au adus frânghii. Protestul „anti-botniță” anunțat în Piața Victoriei a început, de la ora 16.00.

- Coronavirus Italia. Peste 35.000 de infectări: Cifrele alarmante de azi și un nou RECORD. Ministerul italian al sănătății a raportat alte 1.638 de cazuri noi și 24 de decese  după infectarea cu nu coronavirus, în ultimele 24 de ore. 

- Protest absurd „anti-mască“ în Piața Universității: Părinții elevilor cer libertate pentru copii. Câteva sute persoane protestează în Piața Universității față de purtarea măștii de protecție de către elevi. Protestatarii cer anularea stării de alertă și scandează „Libertate”.

- RECORD absolut în Franța: Peste 13.000 de cazuri de coronavirus AZI. Autoritățile franceze de sănătate au raportat 13.498 de cazuri noi confirmate de Covid-19, stabilind un alt record în infecțiile zilnice suplimentare de când boala a început să se răspândească în țară.

- Protest „anti-mască“ în Mangalia, degenerat în VIOLENȚĂ! S-a folosit spray lacrimogen: „Avem COPII aici!“. Un protest „anti-botnițe“ are loc și în Mangalia. Polițiștii au intervenit în forță și i-au luat pe sus pe protestatari, făcând uz de spray lacrimogen. 

 - Spania. 37 de zone din regiunea Madridului, IZOLATE: MII de familii de români AFECTATE de măsuri. Guvernul regional spaniol a luat noi  măsuri restrictive după ce numărul cazurilor zilnice, depistate în comunitate, a depăşit patru mii, iar 25 la sută din infectări provin din aceste zone. 

- Adrian Streinu Cercel despre proteste „anti botniţă şi mască“: „Fiecare este liber să îşi aleagă soarta. Eu sunt oripilat de ce avem“. Un protest faţă de purtarea măştii are loc, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, participanţii având steaguri tricolore, mesaje împotriva autorităţilor şi împotriva ”dictaturii sanitare”. Desigur, manifestanții nu poartă mască.

- Explozie de infectări în Marea Britanie: Aproape 4.500 de cazuri azi. Alte 4.422 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în Marea Britanie în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente actualizări zilnice a Departamentului pentru Sănătate. Creșterea infecțiilor aduce bilanțul național la 390.358 de cazuri.

- SCANDAL la PROTESTELE din Londra împotriva restricțiilor: Manifestanții s-au luat la bătaie cu polițiștii. Protest amplu în Trafalgar Square. Zeci de mii de londonezi au protestat împotriva restricțiilor Covid-19 impuse de Guvern, în contextul în care țara este în pragul unui al doilea val de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel