Italia. Badantă româncă găsită MOARTĂ în locuința unde lucra: Carabinierii au deschis o anchetă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
masina_carabinieri
masina_carabinieri

O îngrijitoare româncă a fost găsit moartă în casa femeii pe care o asista, în această dimineață, în cartierul Annunziatella din Castellammare di Stabia, Italia. Carabinierii au deschis o anchetă.

O româncă a fost găsită moartă sâmbătă, 19 septembrie, la Castellammare di Stabia, în regiunea Campania, în locuința bătrânei pe care o asista. Femeia a fost găsită fără suflare de rudele  vârstnicei, care veniseră să îi facă o vizită. Așa au descoperit într-o cameră corpul neînsuflețit al româncei.

Deși au sunat imediat la 118 și o salvare cu un echipaj medical s-a prezentat la fața locului, nu s-a mi putut însă face nimic pentru badana româncă. Inima femeii se oprise și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Din primele investigații s-a constatat că decesul a survenit după ce victima s-a simțit rău în timpul nopții. Procurorul din Torre Annunziata a considerat că nu este necesară autopsia. 

Autoritățile italiene au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, dar o primă ipoteză ar fi că badanta s-a simțit rău și a suferit un atac de cord. Carabinierii care au deschis o anchetă în ce privește acest caz. 

Trupul neînsuflețit al îngrijitoarei românce a fost pus la dispoziția familiei sale care a decis că va fi înmormântată în România, potrivit stabiachanel.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel