Revoltător: ROMÂNCĂ VIOLATĂ de față cu fiul ei și o altă prietenă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 38 de ani a violat o femeie care venise la el acasă împreună cu copilul său și o altă femeie, chiar de față cu aceștia.

Un bărbat din comuna Văleni, județul Olt, a fost prins de polițiști chiar în timp ce viola o femeie, după ce aceasta a cerut ajutor la numărul de urgență 112.

Femeia a spus că se află acasă la agresor, care o constrânge să întrețină cu el relații sexuale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Olt, o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Văleni, a sunat duminică seara la 112 și a anunțat că un bărbat o obligă să întrețină relații sexuale cu el. Polițiștii au intrat în casa individului de 38 de ani și l-au prins în flagrant.

Bărbatul Nicușor R., în vârstă de 38 de ani, a chemat două femei la el acasă, victima venind şi cu copilul său minor. Bărbatul le-a obligat pe femei să se dezbrace iar cu mama copilului a întreţinut relaţii sexuale forțate, în ciuda refuzului acesteia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și va fi prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Surse locale susţin că autorul a mai fost închis, tot pentru viol, iar cu victima sa ar fi avut relaţie mult mai apropiată decât cea între doi vecini. Femeia îşi creşte singură copilul după ce soţul său a fost condamnat la închisoare cu executare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel