Revoltător! O româncă însărcinată din Italia s-a înjunghiat singură, pentru a pierde sarcina, apoi a acuzat un bărbat că a atacat-o

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Fetiță din Moldova moartă la naștere: patru cadre medicale acuzate de omor prin imprudență. Mama: "Am cerut ajutor, nu a venit nimeni”
Fetiță din Moldova moartă la naștere: patru cadre medicale acuzate de omor prin imprudență. Mama: "Am cerut ajutor, nu a venit nimeni”

O tânără româncă își pierde copilul din cauza unei răni abdominale. Femeia, din Macerata, a acuzat inițial că a fost atacată de un bărbat. Investigațiile ulterioare arată că ea a inventat totul și s-a rănit singură pentru a pierde sarcina, ajunsă deja la 7 luni.

Românca a declarat că a fost atacată acasă de un străin, care ar fi făcut-o să piardă copilul pe care îl purta în pântece. Cu toate acestea, versiunea ei s-a dovedit a fi complet inventată: ea a fost cea care s-a rănit grav la burtă.

Pentru aceasta, tânăra româncă a fost acuzată de simulare de infracțiune și de încălcarea legii privind întreruperea voluntară a sarcinii. Între timp, ea a dispărut, iar, ieri, acuzațiile împotriva ei au fost declarate prescrise.

Incidentul datează din noiembrie 2012, când românca, pe atunci dansatoare într-un club de noapte, în vârstă de 26 de ani, s-a dus la spital spunând că a fost atacată de un bărbat care i-a provocat leziuni la stomac. În ciuda încercărilor sale, bebelușul de aproape șapte luni pe care îl aștepta, a murit din cauza rănilor grave la stomac.

O româncă însărcinată din Italia s-a înjunghiat singură, pentru a pierde sarcina

 

Au început investigațiile, care au fost demarate pentru leziuni și avort provocat, iar apartamentul femeii din Piediripa a fost pus sub sechestru, dar nu s-a mai auzit nimic despre agresorul necunoscut. Dimpotrivă, în scurt timp, a reieșit că nu a avut loc niciun atac.

Investigațiile au dus la suspiciunea că fata însăși s-ar fi rănit cu o foarfecă. Ea a fost acuzată de simulare a unei infracțiuni și întrerupere voluntară de sarcină în afara legii.

Cu toate acestea, procesul româncei nu a putut avea loc niciodată: între timp, aceasta a dispărut. Ieri, așadar, a avut loc ultima audiere la tribunalul din Macerata. Judecătorul Andrea Belli, în fața procurorului Raffaela Zuccarini și a avocatului apărării Cristiana Mataloni, a declarat că infracțiunile sunt acum ambele prescrise, întrucât se referă la fapte care, dacă ar fi existat, s-ar fi petrecut în urmă cu zece ani; prin urmare, le-a declarat stinse, punând capăt unei povești dureroase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel