REVOLTĂ în PARLAMENT. Turcan îl ACUZĂ pe Dragnea de FURT: „Este ÎNFIORĂTOR!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a acuzat, astăzi, în comisiile reunite de buget-finanțe, la dezbaterea bugetului de stat pe 2019 al Ministerului Educației, că liderul PSD Liviu Dragnea a „furat” o idee a opoziției.

„Al doilea program national pe care consideram ca ar trebui sa-l generalizati este acela al unei alimentatii diversificate, testata pe program-pilot in 50 de scoli si pe evaluarea ministerului a reiesit ca a contribuit la cresterea reinsertiei scolare.

Citește și Raluca Turcan: „Guvernul ÎNCALCĂ în mod deliberat Constituția pentru a CÂȘTIGA timp"

Constat ca incepeti supunerea la vot a amendamentelor admise cu amendamentele PSD. Daca dvs sustineti si votati un amendament al lui Liviu Dragnea, plagiat din amendamentul PNL, inseamna ca pur si simplu furati initiativa opozitiei. Este infiorator. Aveti amendamentele opozitiei, de ce nu le supuneti in ordinea articolelor? Amendamentul dlui Liviu Dragnea era la final si dvs il supuneti la vot tocmai penru ca politizati acest amendament legat de alimentatia diversificata, furat pur si simplu de Liviu Dragnea pentru ca este disperat sa isi mai spele imaginea. Ar trebui sa retineti ca Dragnea a plagiat amendamentul PNL. Este vorba de initiativa, munca si de aprecierea unor rezultate

Dvs ati primit un ordin de la Liviu Dragnea sa treceti prin incalcarea regulamentului un amendament furat de la opozitie. Acest amendament nu a fost sustinut ieri in comisa pentru invatamant. Introduceti in fata un amendament al presedintelui de partid care v-a ordonat sa sustineti furtul. Asa cum a furat, pana acum, in materie penala, la fel fura acum si amendamentele opozitiei. V-ati obisnuiti sa sustineti hotia. Nu se poate! Până când?", a spus Turcan, moment in care liberalei i s-a taiat microfonul.

Citește și Turcan: Toate obsesiile personale ale lui Dragnea sunt transferate în decizii ale conducerii Camerei Deputaţilor

După mai multe discuții contradictorii între Turcan și reprezentanții coaliției de guvernare, liderul deputaților PNL a anunțat că, în aceste condiții, liberalii susțin și ei amendamentul lui Liviu Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel