Turcan: Toate obsesiile personale ale lui Dragnea sunt transferate în decizii ale conducerii Camerei Deputaţilor

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat că în Biroul de conducere al  Camerei Deputaților se petrec lucruri inacceptabile, de o gravitate extremă.

"Astăzi, în Biroul de conducere al Camerei Deputaţilor s-au întâmplat câteva lucruri de o gravitate extremă. În primul rând s-a decis, fără vot, ca liderii de grup ai tuturor partidelor să nu mai poată să vorbească, să intervină, să susţină punctele de vedere în Biroul de conducere al Camerei Deputaţilor. Evident, regulă sau conduită care nu există în Biroul permanent de la Senat. De asemenea, s-a propus modificarea Regulamentului în sensul în care liderii de grup să nu mai poată nici măcar participa la şedinţele de conducere ale Camerei Deputaţilor. Aceste demersuri abuzive arată o teamă extraordinară faţă de ceea ce pot să susţină liderii partidelor de Opoziţie în biroul de conducere al Camerei Deputaţilor şi arată, de asemenea, că această instituţie de conducere a fost confiscată pur şi simplu pe persoană fizică de Liviu Dragnea şi toate obsesiile personale ale lui Liviu Dragnea sunt transferate în decizii ale conducerii Camerei Deputaţilor, un lucru fără precedent, un lucru care dăunează pe termen lung democraţiei româneşti", a declarat Turcan, la Parlament, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că actuala structură de conducere a Camerei Deputaţilor a fost votată prin fals.

"A doua decizie extrem de gravă este aceea că în plenul Camerei Deputaţilor a fost votată o structură de conducere în fals, în sensul în care Comitetul liderilor, prin semnături din partea celor care susţin actuala majoritate parlamentară, a asumat prin decizie o anumită structură a Camerei Deputaţilor, însă în plen a fost prezentată o cu totul altă structură a Camerei Deputaţilor, fără să mai existe un Comitet al liderilor, fără să mai existe o negociere sau o informare. Pur şi simplu un document asumat de o parte dintre lideri a fost falsificat şi supus votului şi votat de către majoritatea parlamentară în afara legii. Cu alte cuvinte, sesiunea aceasta a Camerei Deputaţilor a început prin fals, uz de fals, abuz fără margini şi un comportament antidemocratic", a subliniat liderul liberal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel