Raluca Turcan, ACUZAȚII GRAVE: Intenţionează să le FALSIFICE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 Raluca Turcan, deputat PNL, a declarat că are informaţii potrivit cărora stenogramele şedinţei de plen de miercurea trecută în care Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi din funcţie vor fi falsificate.

 

"Astăzi se confirmă din nou că fiecare zi cu Liviu Dragnea pe scaunul de preşedinte al Camerei Deputaţilor este o zi marcată de ilegalităţi. PNL, de comun acord cu celelalte partide de Opoziţie, a solicitat în cursul zilei de joi stenograma şedinţei prin care cele două propuneri de revocare a domnilor Dragnea şi Iordache au fost votate pe articole.

Din nefericire, nici până astăzi stenogramele şedinţei de plen, care ar fi arătat negru pe alb deciziile şi voturile date pe revocarea celor doi şefi ai PSD şi ai Camerei Deputaţilor, sunt ţinute la sertar. De ce oare? Pentru că intenţionează să le falsifice. Avem informaţii consistente că stenogramele şedinţei prin care cei doi au fost revocaţi prin hotărâri votate pe articole vor fi falsificate, de aceea avertizăm conducerea Camerei Deputaţilor să înceteze tot acest demers de menţinere la putere cu forţa prin ilegalităţi.

"Mai mult, astăzi, în şedinţa de conducere a Camerei, Liviu Dragnea, expres, direct, a solicitat ca liderii de grup să nu mai aibă dreptul la cuvânt în şedinţele de Birou permanent. Practic, toţi cei 20 şi ceva de ani de democraţie în Parlament au fost aruncaţi la coş şi astăzi se instituie o procedură nouă pentru liderii partidelor de Opoziţie şi anume de a nu se mai exprima în şedinţele de Bp. Practic, le este frică de forţa cuvântului, le este frică de forţa argumentelor"

"Cele două hotărâri de revocare - ale lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache - au fost votate pe articole, aşteaptă votul final. Orice şedinţă de vot final condusă de unul dintre cei doi este ilegală, întrucât pe ordinea de zi a şedinţelor de vot final trebuie să figureze obligatoriu cele două propuneri de revocare a celor doi din funcţie. Plenul este suveran, plenul a decis în dezbaterea generală de miercurea trecută, plenul trebuie să se pronunţe prin vot. PNL nu va vota nicio lege la procedura de vot final dacă aceasta este condusă de Dragnea sau Iordache. Avertizăm că urmează legea pensiilor, că urmează legea bugetului. Practic, dacă există cu adevărat dorinţa de a pune România pe primul loc, atunci cei doi nu mai trebuie să participe la conducerea şedinţelor de vot final şi sunt obligaţi să solicite punerea pe ordinea de zi a celor două propuneri de revocare votate deja pe articole", a declarat Turcan, luni, la Palatul Parlamentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel