Reputat medic, lăsat fără serviciu sub comanda PSD: „Dacă iese Veorica, PLEC din țară împreună cu câteva milioane de români“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Încă un reputat medic român se gâdește să ia drumul străinătății, în funcție de rezultatul alegerilor de duminică.

Reputatul medic ortoped constănțean, Mihai Horia Nicolae anunță că se gândește să părăsească România, în funcție de rezultatul alegerilor de duminică. Doctorul este chiar o victimă a conducerii social-democrate, rămas fără loc de muncă după o decizie „din pix“ a Consiliului județean Constanța sub conducerea baronului PSD Nicușor Constantinescu.

Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) Eforie Sud a fost închis în urmă cu câțiva ani, sub comanda președintelui Consiliului Județean Constanța, pesedistul Nicușor Constantinescu și a managerului spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână, amandoi condamnați și închiși acum pentru fapte de corupție.

Lăsați fără loc de muncă de azi pe mâine

7 reputați medici ortopezi, care tratau „de oase“ români din toată țara, s-au trezit de pe o zi pe alta că trebuie să își găsească un alt loc de muncă, punându-li-se avizele de concediere în brațe. Medicul Mihai Horia Nicolae a reușit, după câteva luni, să dea examen și să obțină un post la Spitalul Municipal Mangalia.

Reputatul medic ortoped a scris aseară pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Prieteni, dacă iese Veorica, va trebui, probabil, să-mi fac bagajele și să plec din țară împreună cu câteva milioane de români. Este inacceptabil să fi condus de o persoană atât de limitată! Off!!“, se arată dezgustat doctorul Mihai Horia Nicolae.

 

Zeci de comentarii de susținere au apărut apoi pe pagina sa:

„Da, da. Exact asta voi face și eu dacă iese Dancila“, a scris Cristina.

„Ne vom lupta toti romanii sa nu iasa domn doctor Mai ales romanii din diaspora“, l-a asigurat Cătălina. 

„Jos pălăria domnule doctor...! Și eu am ajuns sa cred la fel ..!“, i-a răspuns și medicul Romeo Rezeanu.

 

Ulterior, medicul Mihai Horia Nicolae a revenit cu o altă postare: „Cer scuze tuturor celor care s-au simțit ofensați de postarea mea de ieri. Dar cred că răul triumfă atunci când oamenii onești nu spun și nu fac nimic!!“, a conchis acesta.

Medicul constănţean Mihai Horia Nicolae este absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978. În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândreşte că a realizat prima endoproteză de şold în 1987.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel