Replica zilei. Iordache s-a trezit cu pliculețe la ușă, după ce i-a făcut drogați pe manifestanții anti-PSD | VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Protestatarul #rezist Marian Ceaușescu i-a dat replica lui Florin Iordache, după ce vicepreședintele Camerei Deputaților a declarat că protestatarii anti-PSD sunt "motivați" cu plicuri cu droguri. 

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marţi, referindu-se la protestatarii de la mitingurile partidului său, că a văzut că "la anumite manifestări au fost plicuri cu droguri, oameni la care există suspiciunea că într-un fel sau altul au fost motivaţi".

Replica lui Marian Ceaușescu a fost să meargă acasă la Florin Iordache și să lase la poartă pliculețe cu mai multe mesaje cum ar fi "fără penali în funcții publice" sau îndemnuri pentru a ieși la vot în data de 26 mai 2019 la alegerile europarlamentare.

VIDEO

 

Florin Iordache a declarat, marţi, referindu-se la protestatarii de la mitingurile PSD, că a văzut că „la anumite manifestări au fost plicuri cu droguri, oameni la care există suspiciunea că într-un fel sau altul au fost motivaţi".

„Cred că s-a ajuns prea departe. Modul în care se protestează este dreptul cuiva şi al meu şi al dvs de a ne exprima. Dar cred că s-a ajuns prea departe. Atunci când o formaţiune politică are un anumit miting şi vine şi încearcă să convingă cetăţenii şi cei care îi vor vota, cred că avem decenţa să putem avea o manifestare civilizată.

Vezi și: Iordache: Nu e nicio diferenţă între cum sunt trataţi pacienţii într-un spital privat şi unul de stat

Nu m-aţi văzut nici pe mine, nici pe colegii mei, nici din PSD, nici din ALDE, că am îndemnat oamenii la ură, la proteste din acestea foarte vocale. Înclin să cred că aceste proteste şi aceşti oameni care adresează invective, care au un comportament anormal cred că ar trebui să se oprească, pentru că nu poţi să ai un dialog cu dumnealor. Faptul că adresează injurii, faptul că jignesc, faptul că îi jignesc prin comportament pe cei care merg la miting şi vor să asculte anumite luări de cuvânt nu le dă dreptul să urle, să deranjeze, să aducă injurii", a spus Iordache, la Parlament.

(w670)

„Cred că dna Carmen Dan (ministrul Afacerilor Interne – n.r.) are dreptate, trebuie să aflăm dacă aceşti oameni sunt cumva plătiţi, cine îi plăteşte, de ce îi plăteşte. Nu numai Ministerul de Interne şi alte instituţii trebuie să vadă ce resorturi au aceşti oameni. Am văzut şi eu un comportament anormal ce îi mână la limita legii. A adresa injurii, a perturba o anumită manifestare autorizată, un miting autorizat al unui partid, indiferent ce partid, este anormal. (...) Nu are nimeni dreptul să încalce un drept constituţional de a merge la o astfel de manifestare şi de a te manifesta în afara regulilor şi în afara Codului penal", a adăugat Florin Iordache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel