REMANIEREA lui Tudorel Toader. ŞERBAN Nicolae: Dacă era vorba, o făceam deja

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudorel Toader a intrat în gura PSD-iştilor după ce ar fi tegiversat anumite măsuri aşteptate de aceştia şi că schimbat din OUG 7 articole pe care nu trebuia să le modifice. Chiar şi aşa, senatorul PSD, Şerban Nicolae, spune că dacă era să fie remaniat, se întâmpla deja.

Şerban Nicolae a fost pus să explice la Antena 3 nemulţumirile coaliţiei legate de actualul ministru al justiţiei.

"Eu am vorbit de faptul că după ce am trecut legile justiției prin toate filtrele posibile (...) cu toată transparența, nu aș mai fi vrut să văd ordonanțe. Şi avem deja patru. În contextul ăsta, nu am cum să fiu foarte confortabil, mai ales că se dă o ordonanţă, se modifică prin ordonanţa următoare. (...) Avem majoritate în Parlament. Din păcate, ceea ce încercăm noi să modificăm reprezintă un sistem atât de profund toxic şi atât de bine înrădăcinat, încât nu e foarte simplu. (...) Monstrul ăsta cu care ne-am luptat noi e cât se paote de puternic, nu era o păpădie pe care o sufli mai greu. La prima vedere, lucrurile sunt foarte în regulă. A venit şi Comiaia de la Veneţia. Am stat de vorbă cu doi reprezentanți ai Comisiei de la Veneția, s-au cam lămurit", a declarat senatorul la Antena 3.

 

"Şi T. Toader recunoaşte că a greşit"

 

Şerban Nicolae a reiterat astfel că remanierea se întâmpla deja dacă PSD avea în plan.

"Pe Tudorel Toader nu îl acuzăm de nimic. (...) Dacă era vorba să îl remaniem, o făceam pur și simplu. Ideea că îl ameninţăm, nu aşa e politica. Dacă l-ați urmărit pe Tudorel Toader când și-a făcut un bilanț, chiar domnia sa și-a găsit reproșuri. Ideea că nu avem voie să facem din când în când evaluarea stadiului de îndeplinire a programului de guvernare... Ideea este că dacă eu spun deja, sau Iordache spune ceva, nu înseamnă că am luat deja decizia. Nu e vorba de remaniere, că dacă era făceam o hârtie și propuneam remanierea", a conchis Şerban Nicolae pentru Antena 3.

 

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel