Reglare de conturi între români și ruși în Italia. 25 de bărbați au intrat într-un spital din Roma peste un cuplu

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român mort într-un incendiu la un spital din Italia. Focul ar fi pornit din cauză că și-a aprins o țigară
Român mort într-un incendiu la un spital din Italia. Focul ar fi pornit din cauză că și-a aprins o țigară

Momente de panică în rândul pacienților din camera de urgență a spitalului San Camillo din Roma, luni după-amiază, 19 septembrie: 25 de bărbați au pătruns în spitalul de pe strada Gianicolense și au bătut un cuplu. Conform primei reconstituiri a evenimentelor, a fost vorba de un raid legat de o ceartă.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între cuplu și un bărbat, în interiorul blocului de apartamente din Largo Veratti, în zona Marconi. O româncă și partenerul ei de aceeași naționalitate, în vârstă de 41 și 42 de ani, au fost răniți în timpul disputei, la fel ca și bărbatul slav, în vârstă de 46 de ani, care inițial a plecat.

Cei doi parteneri răniți au decis să primească îngrijiri medicale la camera de urgență din San Camillo. În același spital, însă, a sosit apoi bărbatul slav. Și nu singur, conform La Repubblica, care a relatat povestea.

 

25 de bărbați au intrat într-un spital și au bătut un cuplu


Bărbatul de 46 de ani s-a prezentat la San Camillo însoțit de 25 de conaționali din clanul Vicolo Savini. Prima agresată a fost femeia, care a fost externată în jurul orei 16.00. Cincisprezece dintre ei au înconjurat-o în parcare, au tras-o de păr și au lovit-o cu pumnii și picioarele.

Apoi a urmat al doilea atac: alți cinci bărbați, potrivit relatării martorilor deja audiați de carabinieri, au intrat în zona de urgență și l-au bătut pe însoțitorul femeii, care a suferit o fractură de nas și mai multe coaste rupte, precum și vânătăi pe tot corpul. Bărbatul de 46 de ani, de origine slavă, a fost și el rănit în încăierare.

 

Poliția a reușit să oprească haosul

 

Toți autorii atacului au fugit, cu excepția celor trei răniți: pronosticul este de 10 zile pentru femeie pentru traumatism cranio-cerebral și traumatisme craniene, de 17 zile pentru bărbatul de 46 de ani pentru traumatism cranio-facial în urma atacului și de 30 de zile pentru românul de 42 de ani pentru o fractură de nas și coaste, precum și pentru contuzii pe tot corpul.

Parchetul a deschis un dosar privind raidul după ce a primit raportul carabinierilor pentru vătămare corporală agravată și a dispus confiscarea unor imagini de la camere de luat vederi pentru a reconstitui dinamica celor întâmplate. 

Surse de la spitalul San Camillo au declarat pentru "La Repubblica":

"Nicio secție nu a fost avariată în urma raidului. Cu siguranță a existat tensiune din cauza strigătelor și îmbrâncelilor la care au asistat personalul medical și pacienții internați. Din câte am aflat, în fața spitalului a avut loc un accident.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel