Referendum. CTP: "Erau șanse minime să fie pe acolo FANI PSD"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu spune că președintele nu și-a ales bine momentul atunci când a anunțat referendumul. Ar fi trebuit să facă o conferință  de presă să "spună ferm" că vrea referendum. 

Klaus Iohannis a declarat că este "aproape sigur" să organizeze un referendum în cadrul întâlnirii cu Societatea Civilă.

"Acolo avea, cum să spun eu, un public de siguranță. Erau șanse minime să fie pe acolo niște fani PSD. La genul ăsta de manifestare nu sunt. Sunt în general URS -iștii, PLUS -iștii, nu sunt fani PSD. (...) Era prezent acolo și deodată spune: "Aaa, apropo, dac[ tot sunt aici  la filmul documentar, apropo, hai să vă zic ceva. Am de gând să fac un referendum. Aproape că am de gând." Pâi cum să comunici în felul ăsta un lucru de o importanță crucială. ", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

 

De asemenea, CTP spune că întrebarea Referendumului trebuie pusă cu foarte mare atenție. "E foarte greu. Chiar sunt curios. Sigur, poți să vii cu asta a USR-ului, să nu mai fie condamnați definitiv în funcții publice. Asta are mai multă priză decât ce vorbeam până acum.Are mai multă priză. Însă și aici e o problemă, mă gândesc. Domne, cineva e condamnat și își ipășește pedeapsa. După nu are voie? Nu mai are acces în nicio funcție publică? (...) Pâi ăsta e sensul. După ce și-a făcut pedeapsa nu trebuie să se mai facă nicio diferență. "

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel