Record de infectări în Franţa. Peste 5.400 de cazuri noi COVID-19, în ultimele 24 de ore 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
test_covid_19
test_covid_19

Peste 5.400 de cazuri noi de infectare cu COVID 19 au fost identificate în Franța în 24 de ore.

Ministrul Sănătății, Olivier Véran, care se află la Marsilia, a declarat că 27 de noi focare epidemice au fost descoperite în Franţa în 24 de ore, potrivit  leparisien.fr.

În total, în Franţa au fost confirmate 253.587 de cazuri confirmate ( +5.429 de cazuri noi în 24 de ore). De asemenea, 30.544 de persoane au decedat (+22 în 24 de ore). La ora actuală, 4.600 de persoane sunt internate. Potrivit Ministerului Sănătăţii din Franţa, 410 de persoane, în stare gravă, sunt în terapie intensivă. Peste 839,147 teste au efectuate în cursul săptămânii, scrie topsante.com.

Al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea lovi Franţa în noiembrie

 

Un al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea lovi Franţa în luna noiembrie, a afirmat miercuri un consilier medical guvernamental, în timp ce oraşul Marsilia a înăsprit măsurile antiepidemice. „Există temeri privind un al doilea val în noiembrie“, a spus la postul de televiziune France 2 profesorul Jean-François Delfraissy, imunolog şi preşedinte al Consiliului ştiinţific care consiliază guvernul în privinţa gestionării epidemiei. Franţa se află pe locul al şaptelea în lume în ce priveşte numărul deceselor de COVID-19, iar guvernul monitorizează atent cifrele pentru a decide dacă sunt necesare noi restricţii sau măsuri de izolare.

Cel mai recent, la Marsilia programul barurilor şi restaurantelor s-a redus, acestea urmând să fie închise între orele locale 23.00-06.00. Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie între 26 august şi 30 septembrie în toate spaţiile publice deschise din oraş, după ce anterior fusese impusă doar în unele zone. 

[citeste si]


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel