Rareş Bogdan: Dăncilă, 'MĂTURA lui Dragnea', ARUNCĂ ţara în AER

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareş Bogdan a declarat la Realitatea tv că Viorica Dăncilă este incapabilă să înţeleagă ceva și este unealta perfectă a lui Liviu Dragnea.

 

"Sunt şocat de tupeul pe care-l are Viorica Dăncilă, mi se pare sfidător ca un astfel de om să vorbească despre CSAT, când ea nu înţelege separarea puterilor in stat," a declarat Rareş Bogdan.

"De 28 de ani, rectificările bugetelor institutiilor de siguranţă naţională se fac prin CSAT, dacă nu ţii cont de această cutumă arată că Viorica Dăncilă nu înţelege nici regulile democraţiei, dar nici situaţia extrem de dificilă din jurul nostru, cu Ungaria lui Viktor Orban, Ucraina în conflict cu imperialismul Rusiei, Turcia, care şi ea este un butoi de pulbere. În acest context, în loc să creezi o insulă de stabilitate, un cap de pod al europenismuli în zonă, tu arunci totul în aer, razi toate realizările. (...) Reacţiile extrem de critice ale oficialilor germani, care pun sub semnul întrebării chiar capacitatea României, cu actualul guvern, de a prelua preşedinţia C.E., sunt extrem de relevante"

"Este un joc perfid pe care-l face această analfabetă funcţional Viorica Dăncilă şi spun asta în condiţiile în care m-am ferit mult timp să o jignesc, dar această femeie este sluga perfectă, cine i-a spus "mătura lui Dragnea" a nimerit-o. Femeia este un pericol pentru că ea nu înţelege ce face, aruncă ţara în aer ca să-i servească interesele lui Liviu Dragnea", a mai declarat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel