Răzvan Cuc, reacţie VIRULENTĂ: "Klaus Iohannis se urcă din nou pe CADAVRE! Ruşine , domnule preşedinte!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut o reacţie dură la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, care a transmis sâmbătă condoleanţe familiilor victimelor accidentului rutier din judeţul Ialomiţa, precizând că l-a întristat foarte mult, şi a subliniat că lipsa de infrastructură ucide şi că "nepăsarea criminală a PSD costă vieţi de români". După ce l-a criricat pe preşedinte, Cuc a promis la finalul postării sale şi nişte măsuri, în calitatea sa de ministru al Transporturilor.

"KLAUS IOHANNIS SE URCA, DIN NOU, IN SCOP ELECTORAL, PE NOI CADAVRE. RUSINE, DOMNULE PRESEDINTE!

Am citit cu stupoare si indignare declaratia presedintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni si domnului Iohannis ii arde de declaratii politice.

Constat ca singurul scop al lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fara margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situatie pe care sa o speculeze electoral.

V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!
Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!", a scris Răzvan Cuc, pe pagina sa de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel