Răzbunarea e dulce. O angajată dintr-un supermarket a distrus SUTE de sticle de vin după ce s-a înfuriat pentru că a fost concediată - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie care a recunoscut că "abia își putea stăpâni furia" după ce a fost concediată a fost filmată de o cameră de supraveghere în timp ce spărgea sute de sticle de vin într-un supermarket argentinian. 

Evelin Roldán a fost concediată luni de la locul de muncă de la supermarketul Polo din Rafaela, Argentina. Tânăra de 25 de ani a avut o discuție cu proprietarii magazinului, care a devenit atât de aprinsă încât aceștia au chemat poliția, transmite Daily Mail.

Roldán a golit apoi mai multe rafturi de vin și a aruncat sticlele pe podeaua marketului. Ulterior, ea a fost arestată.

 

Tânăra susține că reacția ei extremă provine din urma mai multor nedreptăți trăite la locul de muncă

 

Roldán și-a apărat comportamentul neadecvat, explicând că se afla sub o "stare de furie" și a susținut că înregistrarea video - care durează doar opt secunde - nu a dezvăluit totul, potrivit unei declarații obținute de presa locală.

„Sper să pot avea ocazia să spun cealaltă parte a conflictului, așa cum au făcut ei când au trimis videoclipuri și informații incomplete, pretinzând că nu știu deloc ce s-a întâmplat”, a scris ea.

Roldán a declarat că și-a pierdut cumpătul și a vandalizat supermarketul din cauza tratamentului crud la care fosta sa șefă a supus-o în timpul angajării sale.

Ea a indicat că „a fost orbită de furie, furie față de nedreptățile pe care le trăia în interior, acceptând maltratarea, provocările, faptul de a fi pusă la pământ și chiar palme sau insulte”, de teama de a nu-și pierde locul de muncă.

Roldán a adăugat că unul dintre proprietarii care a angajat-o, a concediat-o „fără justificare, ignorându-mă și alungându-mă din local fără să vrea să-mi dea măcar un motiv. ”

 

 

 

Angajata speră să i se facă dreptate

 

Ea a continuat, recunoscând că ceea ce a făcut a fost în mod clar 'greșit' și a adăugat: „Am fost o angajată bună, respectuoasă, mereu disponibilă, de la curățarea podelelor până la tăierea mezelurilor sau servirea unei cutii am făcut-o cu mult entuziasm”.

Roldán a promis că va încerca să se îndrepte împotriva angajatorilor ei pe căi legale. 

„Uneori, nedreptățile nu sunt văzute de cealaltă parte, iar toate aceste lucruri au jucat împotriva mea atunci când am reacționat”, a spus ea. 

„Deocamdată, am vrut să anunț oamenii care au văzut videoclipul și și-au dat cu părerea fără să știe, că sunt multe lucruri în spatele unei crize de nervi atât de mari”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel