Răsturnare de situație în cazul șoferului care a întors TIR-ul pe autostradă și a omorât 2 oameni: încerca să scape de poliție

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Apar noi detalii în cazul accidentului de lângă Pitești în care o fetiță de 2 ani a fost decapitată. Șoferul care a întors TIR-ul pe autostradă încerca să fugă și să evite un filtru organizat de poliție și I.S.C.T.R pentru a-i depista în trafic pe cei care încalcă legea. El avea un magnet pe tahograf.

Șoferul din Suceva care a ucis o fetiță și pe mama ei, lângă Pitești, a întors TIR-ul pe autostradă ca să scape de poliție. Tocmai aflase că e un filtru, iar el avea magnet pe tahograf, potrivit unor surse din anchetă citate de Antena 3. 

Accidentul s-a petrecut marți dimineață. Fetița și mămica de 25 de ani veneau spre București, iar la volan era soțul. Camionagiul în vârstă de 49 de ani circula tot spre București. La un moment dat, se pare că a aflat prin intermediul stației de comunicare că urmează să treacă printr-un filtru al poliției, dublat de reprezentanții I.S.C.T.R. 

De frica unei amenzi, el a decis să întoarcă mastodontul și să meargă pe contrasens, apoi a vrut să vireze larg la stânga, pentru a intra pe breteaua spre Slatina. Acela a fost momentul în care șoferul BMW-ului n-a mai avut ce să facă și a intrat direct sub TIR.

Partea dreaptă a autoturismului s-a făcut praf. Fetița a murit fulgerător, decapitată, iar mama ei a decedat în drum spre spital. Vizibil în stare de șoc, tânărul a ieșit singur din autoturism. În mod miraculos, el a suferit doar răni minore.

Polițiștii care se ocupă de acest caz au descoperit că bărbatul avea instalat un magnet pe tahograf, cu ajutorul căruia putea să încalce timpii legali de condus, precum și viteza legală. 

Șoferul a primit o amendă de 9.000 de lei pentru magnet și a fost reținut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel