Răspunsul ironic al proprietarului unui restaurant pentru un client care s-a plâns de vocea bucătarului: L-am înscris la cursuri de canto!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Răspunsul ironic al proprietarului unui restaurant pentru un client care s-a plâns de vocea bucătarului. Sursa foto: freepik.com
Răspunsul ironic al proprietarului unui restaurant pentru un client care s-a plâns de vocea bucătarului. Sursa foto: freepik.com

Recenziile restaurantelor și barurilor spaniole nu încetează să ofere momente distractive. Cei care citesc recenziile pentru a afla unde pot merge pentru o cină delicioasă găsesc tot felul de povești surprinzătoare.

Dovadă în acest sens este munca constantă a contului Soy Camarero de pe platfotmaX, fosta Twitter. Printre plângerile fără sens ale clienților sau mesajele care spun povești de tot felul, Soy Camarero a împărtășit răspunsul ironic al proprietarului unui bar pentru un client. Respectivul client nu s-a plâns că mâncarea era proastă sau că localul era murdar. Nu! problema ra vocea bucătarului. 

„Luam micul dejun acolo și a trebuit să plec”, explică persoana în recenzia sa. „Bucătarul cântă de parcă toată lumea era a lui. Foarte puțină educație”. În plus, odată cu plângerea, a evaluat toate punctele cu cea mai mică notă posibilă, arătând cât de „oribil” era localul.  

Din acest motiv, conducerea restaurantului a ținut să-i răspundă clientului nemulțumit . În primul rând i-a mulțumit pentru mesajul care îi ajută să  îmbunătățească activitatea restaurantului, apoi i-a lăsat o notă amuzantă: „L-am înscris pe bucătăreasa la cursuri de canto și îi vom spune să nu fie atât de fericit în jobul ei”. 

Răspunsul a devenit viral în scurt timp, iar în mai puțin de o zi a avut peste 170.000 de vizualizări. Un număr atât de mare încât persoana respectivă a fost nevoită să șteargă recenzia lăsată pe profilul Google al restaurantului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel