Rareş Bogdan: Nu suntem mulțumiți de Nicuşor Dan

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Europarlamentarul Rareş Bogdan spune că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi de modul în care este administrat Bucureştiul, care a devenit un oraş „haotic”. Rareş Bogdan mai spune că va exista o analiză serioasă pe această temă, dar că el nu îşi propune că candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Rareş Bogdan a declarat, luni seară, că PNL va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan.

"Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”, a declarat Rareş Bogdan la Realitatea Plus.

Europarlamentarul este de părere că Bucureşti este un oraş haotic şi crede că încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei se apropie de final.

„Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci, sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori - şi o spune spun un ardelean, da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melanj cultural pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis - oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune. Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va face şi au trecut de 2 ani de zile”, a mai spus Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel