Rareş Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban: "Sunt mai disciplinat decât se crede"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan răspunde declaraţiilor şefului său de partid, care susţine că "viaţa într-un partid are anumite rigori" şi că are dreptul să să se exprime până la luarea unei decizii. Proaspătul europarlamentar a spus că este un om disciplinat şi cu simţul măsurii. Cât despre numirea unui premeir din rândul partidului, Rareş Bodan îl susţine pe Ludovic Orban în această funcţie.

"În momentul în care am intrat în PNL mi-am asumat şi acest lucru. Eu sunt un om mult mai disciplinat decât se crede. Sunt un om care ştie simţul măsurii, care îşi vede lungimea nasului, care nu vrea să ardă etape. Deci bineînţeles, în momentul în care se ia o decizie, nu fac altceva decât să susţin acea decizie", a declarat Rareş Bogdan, la Romania TV.

 

Rareş Bogdan: "Sunt un om disciplinat"

 

Întrebat despre propunerea de premier, europarlamentarul a spus hotărât că îl susţine pe Ludovic Orban.

"Noi avem un candidat pentru prim-ministru, persoana preşedintelui partidului, domnul Ludovic Orban. Nu îl susțin pe domnul Tudose, atâta timp cât Ludovic Orban este candidat.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, despre pensiile speciale: "Impozitarea lor pe modelul francez sau olandez!"

Domnul Tudose, înainte de orice, trebuie să își ceară scuze lui Shinzo Abe şi statului japonez. Pot să înţeleg supărarea domnului Tudose care a avut loc in CEx, la adresa domniei sale, dar statul e înainte de orice. Premierul japonez a venit însoțit de 200 de oameni de afaceri. Eu nu o să uit acel moment în care domnul Tudose l-a trimis pe Shinzo Abe în Muzeul Satului. Domnul Tudose trebuie să dea o explicaţie pe acea chestiune", a mai spus Rareş Bogdan, ăîn intervenţia sa la România TV.

 

Rareş Bogdan: Ludovic Orban, premier. Mihai Tudose să dea explicaţii

 

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură Rareş Bogdan a declarat că este deja în lucru.

"Moțiunea de cenzură o depunem săptămâna viitoare. Se lucrează la varianta finală. Va ieși președintele partidului nostru, Ludovic Orban, va anunța întreaga strategie. Mă bucur că în acest demers al nostru este susținut de mult mai multe forțe politice, de deputați independenți sau chiar reprezentanți ai altor partide și acest lucru va duce la doborârea acestul guvern, care este o calamitate despre România", a mai precizat europarlamentarul PNL.

Citeşte şi: Ludovic Orban, detalii din culise. Cum a gestionat Rareş Bogdan prima sa campanie electorală: "E greu să ţii pasul cu mine"

Declaraţiile lui Rareş Bogdan au fost făcute imediat după ce a fost ales şef al delegaţiei europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel