Ludovic Orban, detalii din culise. Cum a gestionat Rareş Bogdan prima sa campanie electorală: "E greu să ţii pasul cu mine"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban a refuzat să spună dacă îl va numi sau nu pe Rareş Bogdan în fruntea filialei PNL Bucureşti, în urma demisiei lui Cristian Buşoi, dar a lăudat rapiditatea cu care fostul jurnalist s-a integrat în noua sa postură, de politician.

Denise Rifai l-a întrebat pe liderul PNL dacă Rareş Bogdan va fi pus la conducerea PNL Bucureşti sau va merge la Bruxelles, pentru a-şi îndeplini mandatul de europarlamentar, în condiţiile în care candidatul numărul unu de pe listele PNL a adus un plus de imagine imens partidului.

"Ludovic Orban: Rareş Bogdan a primit aprecierea mea pentru faptul că şi-a pus la dispoziţia PNL toată credibilitatea sa.

Denise Rifai: Îl vedeţi preşedinte al PNL Bucureşti?

Ludovic Orban: Nu mă întrebaţi pentru că nu vreau să dau niciun fel de informaţie. 

Denise Rifai: Eram curioasă dacă... adică Rareş va ajunge un politician important într-o zi, sunt sigură că lucrurile se învaţă în timp...

Ludovic Orban: Doamnă Rifai, este deja un om politic foarte important. Gândiţi-vă că Rareş Bogdan este propunerea noastră în poziţia de lider al delegaţiei româneşti în grupul Partidului Popular European, care este pe locul trei în delegaţiile din cadrul PPE care au câştigat alegereile pentru Parlamentul Europea. Poziția lui Rareș Bogdan în palramentul European este o poziţie de mare influenţă, pe care sunt convins că o va gira cu maximă responsabilitate", a spus liderul PNL, la Realitatea TV.

 

Ludovic Orban, despre Rareş Bogdan: "A fost o surpriză extrem de plăcută"

 

Ludovic Orban a povestit şi felul în care Rareş Bogdan a suportat prima sa campanie electorală.

"A fost o surpriză extrem de plăcută. Chiar dacă îl cunoşteam pe Rareş Bogdan de foarte mult timp, nu mă aşteptam la puterea de muncă, la voinţa, la determinarea, la seriozitatea cu care s-a implicat în această campanie. Gândiţi-vă, a fost umăr la umăr cu mine, în condiţiile în care e foarte greu să ţii pasul cu mine, mai ales în precampanie şi în campanie, cae au fost de dimineaţă de la 07:00 până la 00:00, pe teren, în acţiuni constante, în comunicarea directă cu cetăţenii, în prezenţa la evenimente, în prezenţa în mass media, într-un ritm de lucru extrem de dur şi de solicitant. Rareş Bogdan s-a implicat cu toată forţa şi a avut un aport extrem de important la rezultatul PNL", a mai spus Ludovic Orban, în cadrul emisiunii "Legile Puterii".

După demisia lui Cristian Buşoi, Rareş Bogdan a declarat că ar putea prelua filiala PNL Bucureşti, cu condiţia propriile numiri în poziţiile de secretar general şi de preşedinţi ai filialelor liberale de sector.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel