Rareș Bogdan, după ce Florin Cîțu a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA: „Chestiunea mi se pare puțin exagerată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
rares_bogdan
rares_bogdan

Rareș Bogdan a comentat episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA după ce acesta ar fi condus sub influența băturilor alcoolice.

„Când eram copil aveam calitatea de a merge la olimpiadă, dar în același timp calitatea de a mă bate în curtea școlii. S-ar putea ca la un moment dat, când voi candida și eu la o poziție importantă, să mă trezesc că apare o plângere sau o situație în care am fost pedepsit de dirigintă sau de directorul școlii că în urmă cu 20 sau 23 de ani Florin a fost un tânăr student, cum sunt atât de mulți în lumea aceasta, care a consumat alcool la volan într-o Americă în care am fost de câteva ori și unde dacă doar ai sticla în mână și nu e într-o pungă deja este o mare problemă.

Deci, chestiunea mi se pare puțin exagerată și mi se pare că cineva vrea neapărat să împingă această campanie internă spre un război total”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel