Rareş Bogdan CRITICĂ intenția PSD de a organiza un miting la Iași în 9 mai: „Liviu Dragnea, împotriva Europei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a criticat intenția PSD de a organiza un miting la Iaşi în data de 9 mai.

„Îi felicit pe ieşeni pentru ziua de sâmbătă. Iaşul a dovedit că vrea în Europa, nu în Rusia. Faptul că Dragnea recidivează arată că omul acesta şi-a pierdut controlul şi raţiunea.

Pe 9 şi 10 mai în România se vor afla 27 de şefi de stat şi de guvern. Câtă inconştienţă există în mintea acestor oameni? Când toată presa mondială este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting împotriva Europei, împotriva aşa-zişilor duşmani ai PSD, care nu-i lasă pe ei să guverneze.

Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, când Dragnea a venit la Iaşi, ar trebui să fie o lecţie pentru cei din PSD. Nu poţi acoperi huiduielile cu alămuri şi cu muzică dată tare. Valul schimbării în Moldova pleacă din Iaşi, iar dacă vrem să ne comparăm cu Cluj, Sibiu sau Oradea, care se dezvoltă puternic, atunci trebuie să nu mai avem un oraş dominat de administraţia PSD", a declarat Rareş Bogdan într-o conferință de presă susținută la Iași.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel